Schinkel uw Kampeerspecialist!
  


Bij Schinkel Kamperen staan we voor een onbezorgde vakantie. Daarom faciliteren wij drie verschillende type keuringen bij drie verschillende bedrijven om uw camper te laten keuren. Tevens kunnen wij uw caravan of vouwwagen voorzien van een Tempo 100 keuring. Op deze manier kunt u zorgeloos en “sneller” genieten van uw vakantie. Tevens willen wij transparant zijn. De kosten van de keuring wordt één op één door gefactureerd vandaar dat wij helaas genoodzaakt zijn om € 29,-- administratiekosten in rekenen te brengen. 

 

Tempo 100

Het tarief voor deze keuring is € 122,-- + € 29,-- administratiekosten = € 151,--

Camper / Caravan keuring

Schinkel Kamperen heeft een samenwerking met Van Leussen in Dalfsen. Van Leussen keurt de camper conform de APK keuring aangevuld met een gedeeltelijke systeem keuring. U ontvangt ook een nieuwe APK.

Keuring  - motor, versnellingsbak en wielophanging (hierbij wordt het gehele voertuig, met uitzondering van de camperopbouw en het gehele interieur, uitvoerig gekeurd). Verder vindt er een beperkte proefrit plaats met controle op werking en bijgeluiden van motor, aandrijving en remmen) 

Het tarief voor deze keuring is: 

€ 169,-- + € 29,-- administratiekosten = € 198,-- 

 

 

 

Hiernaast werken wij samen met Camperhost Occasionkeuring kampeerauto's en caravans. 

U kunt de kampeerauto, bij een totale controle, op maar liefst meer dan 400 punten laten controleren. Natuurlijk wordt op de technische staat gecontroleerd maar ook andere belangrijke zaken zoals gasdichtheid van leidingen en de aanwezigheid van vocht in het kampeerautogedeelte. Ook wordt de functionaliteit van het interieur getest. Alle door ons uitgevoerde kampeerautokeuringen worden vastgelegd in een keuringsprotocol. Onze keurmeester controleert het voertuig met testapparatuur. U ontvangt zijn bevindingen in een overzichtelijk rapport.

Het tarief voor deze keuring is:

€ 295,-- + € 29,-- administratiekosten = € 324,--

Voorbeeld rapport Camperhost
Camperhost Inspectielijst Blanco.pdf (594.78KB)
Voorbeeld rapport Camperhost
Camperhost Inspectielijst Blanco.pdf (594.78KB)