Schinkel uw Kampeerspecialist!
  

Red Ruby alias "De Diamant" 

2 - 6 personen

Het topmodel van Campooz. 

Dwars- én langslaper! Dit is de grote zus van La Luna. Inspiratie voor de vorm komt uit de woestijn. Bedoeïentent uit Noord-Afrika zijn de basis van Red Ruby. Een robijn is zeldzaam, een bruine helemaal. Onze meest stijlvolle tenttrailer heeft een unieke vorm met bijzondere eigenschappen. 

De tent klap je kruislings open. Red Ruby is hiermee de eerste in haar soort. Na het openklappen span je de stokken van de grote slaapcabine uit. Dan wordt al snel duidelijk dat het een hele bijzondere tenttrailer is. De master bedroom heeft de vorm van een diamant, omdat de wanden naar buiten lopen. Dit geeft een waanzinnig ruimtelijk effect. 

Red Ruby is een langslaper. Dit betekent dat je het bed instapt via een trapje aan het voeteneind. De tenttrailer heeft plaats voor zes slaapplekken verdeeld over drie cabines. 

Alle tenttrailers van Campooz zijn ontzettend flexibel. Red Ruby is geen uitzondering. Je kiest zelf welke panelen je gebruikt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de slaapcabine met een groot zwevend dak op te zetten. Je kunt de ruimtes naast de trailer gebruiken om te slapen, koken of je fietsen te stallen.

* Geschikt voor maximaal 6 personen
* Gemaakt van het allerbeste Ten Cate (tm) tentdoek
* 100% katoen
* Ademend, vochtregulerend en waterafstotend
* Perfecte afwerkingBrochure Red Ruby