Schinkel uw Kampeerspecialist!
  

Wat is een caravanmakelaar?


Caravan Depot is de grootste caravanmakelaar van Europa en verkoopt jaarlijks duizenden caravans voor hun eigenaars. Maar wat is een caravanmakelaar?

Zie ons als een woningmakelaar, maar dan voor caravans. Onze rol is om kopers en verkopers van caravans bij elkaar te brengen, te onderhandelen over de deal en de verkoop te begeleiden. Wij maken het proces gemakkelijk en veilig en hebben een mogelijkheid gecreëerd om caravans met vertrouwen te kunnen kopen en verkopen tegen een marktconforme waarde.
Of je nu koopt of verkoopt, je krijgt te maken met een lokale caravanmakelaar die de transactie voor jou gemakkelijk maakt en jou door het hele proces heen begeleidt.

Caravanbemiddeling voor verkopers:

Geen kosten vooraf

Er zijn geen kosten vooraf – wij brengen jouw caravan gratis voor jou op de markt. 

Geen verkoop, geen kosten

Er zijn voor jou geen kosten of risico’s aan verbonden wanneer je je caravan via ons wil verkopen. Wij krijgen alleen betaald als we een definitieve verkoop voor jou en de koper hebben bereikt.

 Brede marktbenadering om de juiste koper te vinden

Wij plaatsen advertenties van jouw caravan op meerdere websites, zodat we de grootste kans hebben de koper die op zoek is naar jouw caravan ook echt te vinden.

Wij doen al het werk

Wij plaatsen de advertenties, wij behandelen alle vragen en reacties met betrekking tot jouw caravan, wij nemen alle biedingen met je door en we voeren de onderhandelingen voor je.

 Een veilige transactie

Jouw caravan blijft veilig bij jou thuis op de oprit of in een stalling staan. Je overhandigt de sleutels pas na de overdracht en het bewijs van betaling. Alle betalingen vinden plaats via een derdengelden rekening onder notarieel toezicht.

Caravanbemiddeling voor kopers:

Caravan Depot biedt de grootste keuze aan particuliere caravans die te koop staan. Iedere dag krijgen wij nieuwe caravans in de verkoop. Wij zijn niet gespecialiseerd in bepaalde merken, soorten of prijsklassen. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het waarschijnlijk bij ons.

Dagelijkse updates over nieuwe caravans die op de markt komen

Wij bieden elke dag nieuwe particuliere caravans op de markt aan. Je kunt jouw persoonlijke zoekcriteria aanpassen aan jouw exacte wensen. Vervolgens stel je een alert in waardoor je een seintje krijgt wanneer een caravan op de markt komt die aan jouw wensen voldoet. Op die manier ontvang je dagelijks updates en ben je als eerste op de hoogte wanneer jouw droomcaravan te koop is.
 

Wij doen het voorwerk

Wil jij volledig ontzorgd worden? Bij Caravan Depot bel je met de caravanmakelaar die de caravan zelf volledig heeft geïnspecteerd en hij vertelt je er alles over. Vervolgens ontvang je een nauwkeurige beschrijving en aanvullende foto’s voordat je beslist de reis te ondernemen om de caravan te bekijken.

Een veilige transactie

Wij kennen onze verkopers, hebben hun caravans geïnspecteerd en iedere betaling verloopt via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht