Schinkel uw Kampeerspecialist!
  

Wat is een Campermakelaar?


Motorhome Depot is de grootste campermakelaar van Europa en verkoopt jaarlijks duizenden campers voor hun eigenaars. Maar wat is een campermakelaar?

Zie ons als een woningmakelaar, maar dan voor campers. Onze rol is om kopers en verkopers van campers bij elkaar te brengen, te onderhandelen over de deal en de verkoop te begeleiden. Wij maken het proces gemakkelijk en veilig en hebben een mogelijkheid gecreëerd om campers met vertrouwen te kunnen kopen en verkopen tegen een marktconforme waarde. 

Camperbemiddeling voor verkopers:

Geen kosten vooraf

Er zijn geen kosten vooraf – wij brengen jouw camper gratis voor jou op de markt.

Geen verkoop, geen kosten

Er zijn voor jou geen kosten of risico’s aan verbonden wanneer je je camper via ons wil verkopen. Wij krijgen alleen betaald als we een definitieve verkoop voor jou en de koper hebben bereikt.

 Brede marktbenadering om de juiste koper te vinden

Wij plaatsen advertenties van jouw camper op meerdere websites, zodat we de grootste kans hebben de koper die op zoek is naar jouw camper ook echt te vinden.

 Wij doen al het werk

Wij plaatsen de advertenties, wij behandelen alle vragen en reacties met betrekking tot jouw camper, wij nemen alle biedingen met je door en we voeren de onderhandelingen voor je.

 Een veilige transactie

Jouw camper blijft veilig bij jou thuis op de oprit staan of bij kan veilig bij ons op het eigen terrein staan. Je overhandigt de sleutels pas na de overdracht en het bewijs van betaling. Alle betalingen vinden plaats via een derdengelden rekening onder notarieel toezicht.

 Camperbemiddeling voor kopers:

Motorhome Depot biedt de grootste keuze aan particuliere campers die te koop staan. Iedere dag krijgen wij nieuwe campers in de verkoop. Wij zijn niet gespecialiseerd in bepaalde merken, soorten of prijsklassen. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het waarschijnlijk bij ons.

Dagelijkse updates over nieuwe campers die op de markt komen

Wij bieden elke dag nieuwe particuliere campers op de markt aan. Je kunt jouw persoonlijke zoekcriteria aanpassen aan jouw exacte wensen. Vervolgens stel je een alert in waardoor je een seintje krijgt wanneer een camper op de markt komt, die aan jouw wensen voldoet. Op die manier ontvang je dagelijks updates en ben je als eerste op de hoogte wanneer jouw droomcamper te koop is. 

Wij doen het voorwerk

Wil jij volledig ontzorgd worden? Bij Motorhome Depot bel je met de campermakelaar die de camper zelf volledig heeft geïnspecteerd en hij vertelt je er alles over. Vervolgens ontvang je een nauwkeurige beschrijving en aanvullende foto’s voordat je beslist de reis te ondernemen om de camper te bekijken.

Een veilige transactie

Wij kennen onze verkopers, hebben hun campers geïnspecteerd en iedere betaling verloopt via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht.