Schinkel uw Kampeerspecialist!
  

Camper huren?

Schinkel Kamperen is via Motorhome Management & Care aangesloten bij Goboony. Wilt u een geschikte camper huren. Check dan ons volledige aanbod op Goboony.

Zie onder een impressie van ons aanbod.

Goboony

Uw Camper verhuren?

Over MM&C en Goboony Get & Go

Veel mensen huren een camper voordat ze er een kopen. Omdat het netto rendement bij de verhuur van een camper aantrekkelijk is, kreeg Motorhome Depot steeds vaker de vraag om te bemiddelen bij de aankoop van een camper voor verhuur. Tegelijkertijd kreeg Goboony, het grootste Europese verhuurplatform, steeds vaker het verzoek het beheer van de camper voor verhuur ergens onder te brengen.

Goboony en Motorhome Depot Nederland hebben daarom de handen ineengeslagen en zijn een samenwerking aangegaan. Voor de verhuur en het beheer van particuliere campers richtte Motorhome Depot Nederland het dochterbedrijf Motorhome Management & Care op en Goboony het dochterbedrijf Goboony Get & go.

 

Goboony get and go
Motorhome Management & Care behoort tot de groep Motorhome Depot Nederland en Caravan Depot Nederland. Dit zijn franchiseorganisaties waar 22 regionale camper- en caravanmakelaars bij zijn aangesloten. De campermakelaars van Motorhome Depot bemiddelen bij de verkoop en aankoop van particuliere, gebruikte campers. Daardoor zijn zij continue op de hoogte van de marktontwikkelingen omtrent gebruikte campers. Motorhome Management & Care beschikt over facility centers in het hele land die beheerd worden door Motorhome Depot campermakelaars. Verhuurcampers worden bij één van deze facility centers ondergebracht en hier vindt de inname, uitgifte, schoonmaak, campercheck en onderhoud plaats. Zo ook bij ons facility center in Zwolle.

Goboony is gespecialiseerd in het bieden van een platform waar verhuurders en huurders samenkomen. Goboony Get & Go zorgt voor de verhuur van campers die beheerd worden door Motorhome Management & Care.

Dankzij deze samenwerking wordt u volledig ontzorgd en profiteert u van een optimaal netto rendement bij het verhuren van uw camper.

MM&C service

Heeft u besloten gebruik te maken van Goboony Get & Go, dan wordt u uitgenodigd om uw camper naar één van de Motorhome Management & Care Facility Centers te brengen voor de intake van uw camper. Uw camper wordt uitgebreid gecontroleerd en een volledige camperchecklijst wordt ingevuld. Als de camper aan de eisen voor verhuur voldoet, wordt tijdens de intake een overeenkomst afgesloten met Motorhome Management & Care voor het beheer van de camper. Hier staat in verwoord dat u ermee akkoord gaat dat wij de uitgifte, inname, schoonmaak, controlebeurt en het klein onderhoud van uw camper regelen voor verhuur. U laat de camper achter en wij gaan ermee aan de slag.

De camper moet worden opgeleverd met een standaard inventaris tijdens de intake. Wij kunnen ook zorgen voor een volledig inventarispakket voor in de camper. Deze betaalt u éénmalig. Het voordeel hiervan is dat wanneer tijdens verhuur iets kapot gaat of kwijt raakt wij alles op voorraad houden om zo in iedere camper de inventaris uniform te houden. 

 Als de intake is voltooid en de camper is achtergelaten bij één van de Motorhome Management & Care Facility Centers, maken wij een professionele fotoreportage en advertentietekst van de camper. De fotoreportage en advertentietekst worden op het verhuurplatform van Goboony geplaatst. Ook wordt een instructievideo van uw camper gemaakt die door Goboony bij verhuur aan de huurders van de camper toesturen.

Motorhome Management & Care zorgt dat de camper gereed is voor verhuur en voert de uitgifte uit. Tijdens de uitgifte worden alle functionaliteiten van de camper uitgelegd aan de huurder. De huurder wordt voorzien van alle informatie.

Wanneer de camper terugkomt, wordt alles nagelopen samen met de huurder. Mochten wij schade constateren, dan wordt dit door Motorhome Management & Care in overleg met Goboony geregeld en hersteld.

Na de inname maken wij de camper gereed voor de volgende uitgifte. De camper wordt schoongemaakt en er vindt na ieder verhuur een controlebeurt plaats. Een controlebeurt houdt in dat de olie wordt gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Dit geldt ook voor de koelvloeistof, screenwash, gastank en toiletcassette.

Uw voordelen

·       Motorhome Management & Care zorgt kosteloos voor een professionele fotoreportage van uw camper en een advertentietekst die geplaatst wordt op het Goboony verhuurplatform.

·       Vakkundige collega’s bij de Motorhome Management & Care Facility Centers verzorgen de uitgifte, inname, controle per verhuurtransactie, klein onderhoud en de schoonmaak. Hier worden vaste kosten voor doorbelast en verrekend met uw huuropbrengst.

·       Voor iedere uitgifte voeren wij een controlebeurt uit waarbij de olie, koelvloeistof, gas en bandenspanning gecontroleerd worden. Uw camper is altijd in topconditie wanneer hij wordt uitgegeven voor verhuur.

·       Huurders krijgen bij uitgifte op het Motorhome Management & Care Facility Center een uitgebreide uitleg over de werking van alle aanwezige functionaliteiten van de camper.

·       De coördinatie van periodiek of noodzakelijk onderhoud en overige zaken wordt door Motorhome Management & Care in overleg met u geregeld.

  

MMC Leaflet 2023

DOWNLOAD HIER DE FOLDER